Вијагра

Купил Трпе вијагра и се враќа дома.
Ја пие и му се дигнал, ама тамам Трпана се соблекла гола, му паднал… и оваа го прашува:
– Еее, што му е сеа?!
– Џабе вијаграта Трпано, те позна!

Обиди се со

Дипли

Трпе мести огледало дома: – Доволно е една типла, ќе држи. А Трпана му враќа: ...