Верност

Цветко и вика на жена си:
– Жено, морам да ти се исповедам нешто…
– Што си направил сега?!
– Кога имаме секс цело време мислам на Трпана.
– Ѓубре едно! Јас со кој и да имам секс, само на тебе мислам.

Обиди се со

Медицина

Баба отишла на доктор и го потпрашува докторот: – Докторе да ви кажам нешто. Медицинава ...