Дома / Вицови / Еротски / Тетоважа

Тетоважа

Жено ќе истетовирам дрво на стомакот!
Жената – Што ќе ти е тоа дрво некое?
Мажот – Кога ќе ми го пушиш да ти држи сенка.

Обиди се со

Сексуално образование

Учителката ги прашува децата како доаѓаат бебињата на свет. – Штркот ги носи учителке. – ...