Дома / Вицови / Еротски / Ситна жена

Ситна жена

Некој крупен маж земал ситна жена, па другарите го прашуваат…
– Добро бе каков ви е сексот кога сте толку различни?
– Абе јас си лежам она е одозгоре па јас ја држам и ја клатам. Уствари исто е како маструбирање, само сега има со кого да си правам муабет.

Обиди се со

Камасутра

– Сине, ај дојди тука! – Да, тато. – Ти книгата „Кама Сутра“ ја фаќаше ...