Дома / Вицови / Еротски / Подмладување

Подмладување

Трпана наполнила 50 години и решила да си направи пластична операција на вагиналните усни, за да се подмлади. Се разбудила од анестезијата по операцијата и видела до креветот два букети.
– Од кого се? – Прашала Трпана.
– Едниот е од вашиот сопруг, рече дека многу ве сака. – Одговорила медицинската сестра.
– А вториот букет?
– Од пациентот од одделот за изгореници, сакаше да ви се заблагодари за новите уши.

Обиди се со

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците? А – А кај се?, Б – Барем има, Ц ...