Дома / Вицови / Еротски / Пијана ноќ

Пијана ноќ

Трпе се разбудува во кревет. Отвара очи, до него лежи бабата и се смешка. Скока тој од креветот и прашува:
-Каде е Трпана?
-Синоќа кога дојде пијан и рече да оди да се е*е!
-И?
-Отиде да спие кај комшијата.
-Друго што реков?
-Дека ќе и е*еш мајката!
-И?
-Трпе, ама навистина ти на ништо не се сеќаваш….

Обиди се со

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците? А – А кај се?, Б – Барем има, Ц ...