Дома / Вицови / Еротски (страна 31)

Еротски

Работење по куќата

Жена разговара со адвокат:
– Сакам развод!
– Зошто сакате развод?
– Затоа што маж ми постојано се обидува да работи по куќата.
– Ама тоа не е доволна причина за развод.
– Не разбирате. Се обиде да ја работи бебиситерката, па чистачката…

Калории

Машките трошат 2000 калории за време на секс, 100 на секс а 1900 на фалење.

Анкета

Ги прашуваат млада девојка од 20 години, жена од 40 години и баба од 65 гидини од кој материјал е направен пенисот:
Девојката одговара: Коска
Тетката одговара: Гума
А бабата одговара: Ластик

Статистика

Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс:
* 10 проценти го сакаат чувството.
* 12 проценти имаат потреба да доминираат.
* 78 проценти едноставно сакаат тишина.

Политичари

Одат тројца наши познати политичари во јавна куќа.
– Јас сакам плавуша – рекол едниот.
– Јас сакам црнка – рекол вториот.
– А јас сакам со големи цицки и тесна дунда – рекол третиот.
После некое време овие двајцава го чекаат третиов. Кога од ходникот доаѓа една со големи цицки и тесна дунда и вика:
– Кај ми побегна оној со големите раце и малото куре?

Совети

Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување:
– Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, тој мора како прво да биде штедлив, како второ да биде глупав и како трето не смее да биде некој заводник, кој си го истрошил алатот на други жени.
И отишла ќерката и наредниот ден и раскажува на мајка си:
-Мамо, веднаш најдов баш онаков каков што ме советуваше. Ми приоѓа еден, ме фати за рака и ме одведе во хотел. И наместо да земе двокреветна соба, тој зема еднокреветна-значи дека е штедлив.Потоа, наместо да ми ја стави перницата под глава, тој ми ја стави под газот-значи дека е глупав. И на крај, мамо, го извади алатот, а тој потполно нов, во целофан, неотпакуван…

Калугерки

Се враќа калуѓерка во манастирот и и вика на сестрите:
-Замислете сестри,на одење наваму во шумата ме нападна еден човек и ме силуваше.
Што да правам сега?
-Не бери гајле,само ишмукај еден лимон и се ке биде во ред.
-А како лимонот ќе помогне?
-Па,ако ништо друго ќе ти ја симне насмевката од лицето.