Дома / Вицови / Еротски (страна 30)

Еротски

Me боли главата нешто

Се јавува работникот на работа.
– Шефе, а бе денес не ми е добро, нешто глава ме боли па нема да дојдам на работа.
– Слушај вака, кога мене ме боли глава, рипам на жената, за саат време сум ко нов, и си доаѓам на работа така свеж.
Ете ти го работников после саат време се појавува на работа.
Шефот:
– А, кажи како функционира?
– Да бе шефе, алал да и е на жена ти!

Аууу

Жената одненадеж се враќа дома и ја затекнува домашната помошничкa седната во скутот на мажот и.
Аууу – мажу! – извикува сопругата. Па нема ни половина час како ти ги испеглав панталоните!

Вијагра

Му носи Перица на дедо му таблетка Вијагра. Дедо му зачуден го прашува:
– Море внучко, што е ова чудо?
– Абе, дедо, со оваа таблетка со баба ќе бидеш како пред 30 години.
– Ако е стварно така, утре имаш 100 евра од мене.
Следниот ден дедото му дава на Перица 1100 евра.
– Нели се договоривме 100 евра бе дедо?
– Да де. 1000 евра се од баба ти.

По навика

Двајца другари разговараат:
– Знаеш што ми се случи вчера. Ја опнав жена ми и по навика извадив 50 евра да и платам.
– Ништо не е тоа. Мојата ми врати 20 евра кусур.

Сигурен секс

Кое е најважното прашање за сигурен секс?
– Кога се враќа маж ти?

Курва и таксист

Дечко и девојка отишле со кола на некое запуштено место надвор од градот и почнале да се љубат. Поминало малку време и девојката му вика на дечкото:
– Слушај, не ти кажав, ама јас сум проститутка и за ова што следи треба да ми платиш 50 евра.
Дечкото без проблем и плаќа и завршуваат работа. После сесијата пали цигара девојката и го прашува дечкото:
– Зошто не се движиме накај град?
– Па види вака, ја у ствари сум таксиста и патот до град ќе те кошта 60 евра.

Ценкање

"Дали би спиела со мене, на пример, за 100000 долари?"
"Па да знаеш, кога ќе размислам, може.“
"А за 5 долари?"
"Срам да ти е! Што мислиш бе, што сум јас, курва?"
"Тоа веќе го утврдивме, сега само се пазариме."

Дропки

После подолго време дошол поп во некое градче. Се собрале полно луѓе за да се исповедаат.
– Попе, јас 12 пати го мамев маж ми.
Пресметува нешто попов и вика:
– Ти забранувам 3 месеци да не водиш љубов!
Влегува некоја друга жена.
– Попе, јас 10 пати го мамев маж ми.
После кратко пресметување.
– Ти забранувам 1 месец да не водиш љубов!
Влегува друга жена.
– Попе, јас 10 ипол пати го мамев маж ми.
Пресметува попов, смета и вика:
– Ај оди доработи се, тешко ми одат дропки!

Камионџија и калуѓерка

Возел камионџија и паишол на калуѓерка – автостоперка. Застапал ија примил во камионот. Кога се доближиле до целта и рекол дека мора да му плати за возењето. Калуѓерката му одговорила:
"Не доаѓа предвид. Се заколнав дека нема да се е**м ."
"А си се заколнала ли дека нема да го правиш тоа од позади?"
"Не" – одговорила по кусо размислување калуѓерката.
"Ете гледаш"- рекол камиопџијата, ја одвел во шумата и завршил работа.
Закопчувајќи ги папталоните, тој се враќа кон камионот и задоволно мрмори:"Ама сме вешти ние шоферите."
А калуѓерката дофрла:
"А камоли ние, педерите."

Работење по куќата

Жена разговара со адвокат:
– Сакам развод!
– Зошто сакате развод?
– Затоа што маж ми постојано се обидува да работи по куќата.
– Ама тоа не е доволна причина за развод.
– Не разбирате. Се обиде да ја работи бебиситерката, па чистачката…