Дома / Вицови / Еротски (страна 29)

Еротски

Пепелашка

Зошто умрела лезбејската верзија за пепелашка?
– На сред секс вибраторот и се претворил во тиква

Келнер, дај вотка!

Оди некој тип во кафана и му вика на келнерот:
– Келнер дај 4 вотки!
Келнерот: Ооо што така 4 вотки, да не има повод некој?
Типот: Денес го добив првиот "blow-job"!
Келнерот: Епа, чим е така, имаш уште 2 од кафаната!
Типот: Абе со 4 ако не се изгуби вкусот, ни со 6 нема!

Meкo и Тврдо

На излезот на еден хотел се разминуваат маж и жена.. и мажот случајно ја удирил жената по гради. За да и се извини и вика:
-"Госпоѓо, ако срцето ви е меко како и градите, ќе ми простите за ова што го направив!"
a жената на тоа:
– "Господине, ако вас играчката ви е тврда како и лактот, ќе ве чекам во соба 169!

Me боли главата нешто

Се јавува работникот на работа.
– Шефе, а бе денес не ми е добро, нешто глава ме боли па нема да дојдам на работа.
– Слушај вака, кога мене ме боли глава, рипам на жената, за саат време сум ко нов, и си доаѓам на работа така свеж.
Ете ти го работников после саат време се појавува на работа.
Шефот:
– А, кажи како функционира?
– Да бе шефе, алал да и е на жена ти!

Аууу

Жената одненадеж се враќа дома и ја затекнува домашната помошничкa седната во скутот на мажот и.
Аууу – мажу! – извикува сопругата. Па нема ни половина час како ти ги испеглав панталоните!

Вијагра

Му носи Перица на дедо му таблетка Вијагра. Дедо му зачуден го прашува:
– Море внучко, што е ова чудо?
– Абе, дедо, со оваа таблетка со баба ќе бидеш како пред 30 години.
– Ако е стварно така, утре имаш 100 евра од мене.
Следниот ден дедото му дава на Перица 1100 евра.
– Нели се договоривме 100 евра бе дедо?
– Да де. 1000 евра се од баба ти.

По навика

Двајца другари разговараат:
– Знаеш што ми се случи вчера. Ја опнав жена ми и по навика извадив 50 евра да и платам.
– Ништо не е тоа. Мојата ми врати 20 евра кусур.

Сигурен секс

Кое е најважното прашање за сигурен секс?
– Кога се враќа маж ти?

Курва и таксист

Дечко и девојка отишле со кола на некое запуштено место надвор од градот и почнале да се љубат. Поминало малку време и девојката му вика на дечкото:
– Слушај, не ти кажав, ама јас сум проститутка и за ова што следи треба да ми платиш 50 евра.
Дечкото без проблем и плаќа и завршуваат работа. После сесијата пали цигара девојката и го прашува дечкото:
– Зошто не се движиме накај град?
– Па види вака, ја у ствари сум таксиста и патот до град ќе те кошта 60 евра.

Ценкање

"Дали би спиела со мене, на пример, за 100000 долари?"
"Па да знаеш, кога ќе размислам, може.“
"А за 5 долари?"
"Срам да ти е! Што мислиш бе, што сум јас, курва?"
"Тоа веќе го утврдивме, сега само се пазариме."