Дома / Вицови / Еротски (страна 20)

Еротски

Возбуден

Дечко и девојка во кревет. Девојката налутено со повишен глас му се обраќа:
– Би било убаво да си малку возбуден!
А он и враќа:
– Би било возбудливо да си малку убава!

Броење

После луда ноќ, дечкото ја прашува девојката:
– Ајде сега кажи ми колку си имала пред мене?
Девојката налутена молчи. После 3 саати молк, дечкото решава да прозбори:
– Па добро, извини, не требаше да поставам такво прашање, лута ли си ми?
– Доста бре, уште бројам!

Зајак

Трпе и Трпана седат во ресторан. Го викаат келнерот и нарачуваат аператив.
– За мене едно узо, а за мажот ми една зелена салата.
После некое време пак го викаат келнерот.
– За мене бифтек, а за мажот ми една салата зелена, може и со малку роквички.
После извено време го викаат пак келнерот за да нарачаат десерт.
– За мене сладолед, а за мажот ми еден морков.
На келнерот му пука филмот:
– Добро бре жено, што му правиш на човекот, ај што не му даваш уста да отвори, па и со салати го прејаде.
– Е па, кога ме работи како зајак, ќе јаде како зајак .

Боди

Трпе и Трпана се сексаат и Трпана му вика на Трпе:
– Боди, Трпе, боди!
– Бодам мори Трпано, бодам, ама не сака да влезе!
– Абе бодито Трпе, соблечи ми го бодито будало!!!

Спомени

Стои баба пред огледало и се критикува.
За своето лице таа вели:
– Во младоста ми беше мазно како путер, а сега целото со брчки.
За своите гради:
– Какви ми беа во младоста,б ујни и исправени, а сега виснале и еден папок меѓу нив.
И на крај, за својата вагина:
– А ти мори, кога бев млада од уста делев за на тебе да ти дадам.

Проблем

Пациентката: Докторе, зошто после пушење цигара мислам само на секс?!?
Докторот: Ај прво да запалиме по една цигара, па после ќе видиме што е работата!!

Некултурен

Се враќа мажот дома, влегува во спалната и што да види, жена му со швалер во кревет. Швалерот одеднаш скокнал, набрзина си ги собрал алиштата и му ја дувнал низ врата. Изнервиран мажот и се свртел на жената и разочарано и рекол:
– Аман мори кај го најде овој некултурен, ни мене здраво ни тебе фала.

Вибратор

Кои се двата мода на работа на вибраторот ?
– Fuck On и Fuck Off.

Сексање

Си спијат Мујо и Фата, одеднаш некој вика:
– Мујо, стани ти ја ебат Фата!
Он станува, гледа до него е Фата и продолжува да спие. После некое време пак. Мујо се изнервирува и оди надвор, а за тоа време Хасо влегува и почнува да ја ебе Фата. Мујо од надвор вика:
– Леле од тука стварно се гледа како некој да ја ебе Фата!

Јавна куќа

Некој тип влегува во јавна куќа.
– Сакам 10 педери, не се проблем пари!
За двее минути му донеле 10 педери, му ги наредиле пред него. Типот вади пиштол и ги убива првите 9.
– Што направи човече, зошто ги утепа, па нели бараше 10?
А типот задоволно одговара:
– Море да знаеш како на овој десетиов сега му е стегнато шупчето!