Дома / Вицови / Еротски (страна 2)

Еротски

Замор

Трпе и Трпана имале секс долго време. Трпе целиот задишан и испотен подзапрел малку, а Трпана му вели:
– Ах мил мој, многу се измори… Камо да имаше сега некој да те замени.

Интелегенција

Влегува Цветко во сексшоп да си купи кукла на дување .
Продавачот го прашува :
– Сакате обична или да биде со вештачка интелегенција?
– Со интелегенција се разбира.
Следниот ден се враќа Цветко во продавницата:
– Ај ве молам сменете ми ја за обичната.
– А зошто, нешто не е во ред?
– Пааа, цела вечер не сакаше ми даде…

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците?
А – А кај се?,
Б – Барем има,
Ц – Би ги цицал,
Д – Добри,
Е – Енормно добри,
Ф – Фуј, силикон!!

Бремена жена

Млада жена се вози со автобус, и седнала на место за бремени жени.
Иде кондуктерот и и вели:
– Извинете госпоѓо, ќе сакате ли да станете од тоа место?
– Зошто?
– Затоа што е место за бремени…
– А вие од каде знаете дека не сум бремена?
– Па не ми изгледате бремена… од кога сте бремени?
– Од пред два саата!
– Ама, госпоѓо не се разбравме. Ова место за бремени, а не за еб*ни…

Фенг шуи

Според Фенг Шуи при секс на маса машкото никогаш не треба да биде на ќош зошто нема да се ожени!!

Глупак

Брачен пар се разведува на суд, судијата го прашува мажот:
– Кои ви се мотивите за развод?
– Жена ми ме нарече глупак.
– При каква околност?
– Се прибирам јас дома а она лежи во креветот со љубовникот. Ме гледа и ми вика “Гледај и учи како се е*е жена, глупаку еден!”

Виртуелен секс

– Сакаш ли да имаме виртуален секс?
– Може.
– Ммм, во кревет сум, светлото е пригушено… горе само маичка а гаќичките ги… Станува жешко и влажно… Како ти е малиот пријател?
– Трпе ли?… Добар е, купи голф на старо, баба го возела… Утре одам кај него ќе гледаме утакмица и да части за голфот…

Кафе

– Докторке, може ли да се забремени од кафе?
– Зависи на што седиш додека го пиеш кафето…

Список

Трпе имал проблеми со ерекцијата и отишол на доктор. Докторот му вели дека претерал со сексот во последните 20 години и сега му остануваат само 30 ерекции.
Се враќа дома скршен и ја споделува веста со Трпана:
– Ми преостануваат само 30 пати секс во животот!
– Аии! Треба да направиме список и распоред…
– Веќе го направив, ама тебе те нема во списокот…