Дома / Вицови / Еротски (страна 10)

Еротски

Клуч за рајот

Синот го прашува татка си:
– Тато, што има меѓу нозете на мама?
– Рај, сине!
– А што има помеѓу твоите нозе, тато?
– Клучот за рајот, синко.
На тоа синот одговара:
– Тато, подобро смени ја бравата зашто и комшијата има клуч…

Криенка

Трпе имал жена – русокоса. Една вечер се вратил од работа покасно и влегува во спалната и што да види, на креветот лежи еден гол човек, а жена му нигде ја нема. Почнал да ја бара и ја нашол во шкафот гола и вика:
– Добро бре жено, сто пати ти кажав дека тој треба да се крие, не ти!!!

Кревет

Малиот Трпе влегува во собата на неговите:
– Мамо, мамо! Кој е со тебе во креветот?
– Никој, сине, никој! Татко ти!

Силување

– Добро Трпано, ти упорно тврдиш дека Трпе те силувал, стоејќи покрај ѕид, а ти од него за глава си повисока. Како можело тоа да се случи?
– Па, господине судија, јас малку клекнав!

Кондоми

Малиот Трпе влегол в аптека и уште од вратата се развикал:
– Имате ли кондоми?
– Не викај, малечок. Застани во редот и почекај! – му рекла аптекарката.
Дошол Трпе на ред и аптекарката го посоветувала:
– Малечок, не е убаво така гласно да се зборува, впрочем тоа и не за деца. Која големина ти треба?
– Знаете што? Прво, нас в училиште не учеа да зборуваме јасно и гласно, второ, знам дека не е за деца, а трето на мајка ми и требаат сите големини бидејќи ќе оди на море!

Остаток

Две сестри, стари моми, во петок навечер седат пред телевизорот и се досадуваат.
На помладата и било доста од се, па одлучила да излезе и да не се враќа додека некој не ја преврти, бидејќи не сакала да умре невина.
По два часа се вратила дома и отрчала во бањата. Постарата сестра отишла по неа да види што и е, и ја затекнала како седи со раширени нозе и си гледа меѓу нозете.
– Што ти се случило?
– Ми влегоа 16 сантиметри, а излегоа само 8. Сега го барам остатокот да ти го дадам тебе.

Предоцна

– Госпоѓо, велите дека ова момче ве силувало?
– Да, вистина е.
– А, зошто не му рековте не?
– Но, му реков не, но предоцна!
– Како предоцна?
– Па… ова… кога сакаше да го извади!

Брак

Градско девојче се омажило за богат селанец. И им било добро дури и свекрата ја сакала, зошто се работела. Еден ден иде синот и и се жали на мајка му
– Супер е жената мамо, ама не ми дава. Ај те молам речи и да ми даде?
Мајка му се согласила и еден ден на кафе ја прашува снаава:
– Ќерко зошто не му даваш на син ми, многу се жали?
– Мамо јас дојдов тука да бидам домакинка, од стапови преку глава ми е дојдено.

Специјализација

Македонски курви отишле на специјализација во Франција. По две недели сите се вратиле освен Стојанка. Макрото ги запрашал:
– Каде ви е Стојанка, бре?
– Мораше повторно да полага, падна на усно!

Завивање

Затруднела Трпана и со Трпе отишле кај лекар да ги советува како да водат секс следните девет месеци. Тој им рекол:
– Првите три месеци ќе имате секс на вообичаен начин, вторите три месеци на кучешки начин, а последните три месеци на волчји начин.
– А бе, докторе, ајде првите два начини се во ред, ама каков е тој секс на волчји начин?
– Е, па ќе седнеш кај дупката и ќе завиваш.