Дома / Вицови / Еротски / Операција

Операција

– Докторе, на сопругот му е толку голем што кога имаме секс, ме боли црниот џигер.
– Донеси го тука и ќе му го смалиме малку, со лесна операција.
– А нели е подобро да ми го поместите малку црниот џигер на страна?

Обиди се со

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците? А – А кај се?, Б – Барем има, Ц ...