Дома / Вицови / Еротски / Нумеризација

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците?
А – А кај се?,
Б – Барем има,
Ц – Би ги цицал,
Д – Добри,
Е – Енормно добри,
Ф – Фуј, силикон!!

Обиди се со

Интелегенција

Влегува Цветко во сексшоп да си купи кукла на дување . Продавачот го прашува : ...