Невина

Плавуша се секса со некој тип.
– Тоа, тоа, појако, појако!!!
А на тоа типот и одговора:
– Чекај бе, па нели ми кажа дека си невина?
– А, да, да! Боли, боли…

Обиди се со

Прозирна кошула

– Колешке многу убаво ти стои кошулата. – Фалааа! Oдоздола немам ништо. – Е ако ...