Дома / Вицови / Еротски / Неверство

Неверство

– Трпано, што ќе направиш ако мажот те изневери?
– Ќе го изневерам два пати!
– Ако уште еднаш те изневери?
– Ќе го изневерам четири пати!
– Ако уште еднаш те изневери?
– Ќе му го сечам! Што ќе ми е таков маж кој прави курва од мене!

Обиди се со

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците? А – А кај се?, Б – Барем има, Ц ...