Мост

Летна вечер во Наполи, насекаде од балконите висат алишта што се сушат. Луѓе излегле пред куќи, муабетат и чекаат време за вечера.
На третиот кат на една куќа во тесно уличе, млада убавица штотуку се соблекла, крај отворен прозорец. Точно наспроти, на истата висина, некој младич исто така сосема се соблекол, за полесно да ја поднесе жештината. Забележувајќи ја голата сосетка возбудено ѝ предложил:
– Дојди кај мене, да се погалиме! Не можам веќе само да те гледам!
– А како да преминам? – прашува таа нерешително.
– Гледај само како влијаеш на мене… Со мојов – ќе ти направам мост преку уличкава! Доаѓај веднаш!
– Добро, но како после ќе се вратам?

Обиди се со

Задоволство

Жената му вели на мажот: – Душо, измислив начин како да чувствувам задоволство од сексот ...