Дома / Вицови / Еротски / Љубовен проблем

Љубовен проблем

Трпе оди на доктор и му вика:
– Докторе имам проблем. Водам љубов со часови, а не можам да свршам…
– Полека, ќе ве излечиме… Но зошто цело време се вртите?
– Жена ми, ми рече дека ќе ме убие ако отидам на доктор…

Обиди се со

Список

Трпе имал проблеми со ерекцијата и отишол на доктор. Докторот му вели дека претерал со ...