Лимон

Девојче што е разликата помеѓу лимон и к*р?
Девојчето: – “Хаха не знам, е што е?”
Па пробај малце лимон бе, девојче.

Обиди се со

Најдобро место

Се расправаат луѓе каде е најдобро да се секса. Се јавува најмладиот од нив, некаде ...