Лек

Трпана оди на доктор
– Докторе, што би ми препорачале против менструална болка?
– Анален секс!
– Сте разговарале со мојот сопруг, нели?
– Не познавам никаков Марко!

Обиди се со

Камасутра

– Сине, ај дојди тука! – Да, тато. – Ти книгата „Кама Сутра“ ја фаќаше ...