Филм

Трпе седи со Трпана дома и ја прашува:
– Кој филм ќе го гледаме вечер?
– Кој сакаш… имам добиено.

Обиди се со

Задоволство

Жената му вели на мажот: – Душо, измислив начин како да чувствувам задоволство од сексот ...