Дома / Вицови / Еротски / Камасутра

Камасутра

– Сине, ај дојди тука!
– Да, тато. – Ти книгата „Кама Сутра“ ја фаќаше ли?
– Да.
– А црташе ли нешто внатре?
– Цртав.
– Ајде сега оди и расплети ја мајка ти.

Обиди се со

Список

Трпе имал проблеми со ерекцијата и отишол на доктор. Докторот му вели дека претерал со ...