Кафе

– Докторке, може ли да се забремени од кафе?
– Зависи на што седиш додека го пиеш кафето…

Обиди се со

Мусака

Прва брачна ноќ… младите у кревет… настапува кулминација. Трпе вика: – Трпанооо ќе ти ја ...