Избор

Трпе се соблака и ја прашува Трпана:
– Маче, како сакаш? Анално, орално, вагинално…
– Кога ти ја гледам големината, мислам дека може и венозно…

Обиди се со

Задоволство

Жената му вели на мажот: – Душо, измислив начин како да чувствувам задоволство од сексот ...