Дома / Вицови / Еротски / Интелегенција

Интелегенција

Влегува Цветко во сексшоп да си купи кукла на дување .
Продавачот го прашува :
– Сакате обична или да биде со вештачка интелегенција?
– Со интелегенција се разбира.
Следниот ден се враќа Цветко во продавницата:
– Ај ве молам сменете ми ја за обичната.
– А зошто, нешто не е во ред?
– Пааа, цела вечер не сакаше ми даде…

Обиди се со

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците? А – А кај се?, Б – Барем има, Ц ...