Глупак

Брачен пар се разведува на суд, судијата го прашува мажот:
– Кои ви се мотивите за развод?
– Жена ми ме нарече глупак.
– При каква околност?
– Се прибирам јас дома а она лежи во креветот со љубовникот. Ме гледа и ми вика “Гледај и учи како се е*е жена, глупаку еден!”

Обиди се со

Интелегенција

Влегува Цветко во сексшоп да си купи кукла на дување . Продавачот го прашува : ...