Дома / Вицови / Виц на денот / Ергенска вечер

Ергенска вечер

Трпана нервозно го прашува Трпе:
– Кај беше цела вечер?
– Кај Цветко на ергенска вечер…
– И што, си викнавте некоја ороспија и се изредивте сите?
– Не.
– Како не, мислиш не сум била на ергенска вечер.

Обиди се со

Вијагра

Купил Трпе вијагра и се враќа дома. Ја пие и му се дигнал, ама тамам ...