Донација

Младиот комшија ја среќава комшивката во лифтот.
– Каде ќе одиш, Трпано? – Прашува комшијата.
– Одам да давам крв.
– Колку се плаќа за давање на крв?
– Па 20 евра.
– Леле, малку! Јас, пак, одам да донирам сперма и банката ми плаќа 50 евра.
Трпана стегнува усни и луто тргнува напред. Наредниот ден, пак се среќаваат во лифтот.
– Пак ли крв ќе даваш, Трпана?
– М-мм…, одговара таа со полна уста!

Обиди се со

Дипли

Трпе мести огледало дома: – Доволно е една типла, ќе држи. А Трпана му враќа: ...