Цврсто

Трпе и вика на Трпана:
– Да ти беа градите поцврсти, не би морала да носиш прслук.
– А тебе, пенисот да ти беше малку поцврст, немаше да ми треба ни комшијата!

Обиди се со

Интелегенција

Влегува Цветко во сексшоп да си купи кукла на дување . Продавачот го прашува : ...