Дома / Вицови / Еротски / Бремена жена

Бремена жена

Млада жена се вози со автобус, и седнала на место за бремени жени.
Иде кондуктерот и и вели:
– Извинете госпоѓо, ќе сакате ли да станете од тоа место?
– Зошто?
– Затоа што е место за бремени…
– А вие од каде знаете дека не сум бремена?
– Па не ми изгледате бремена… од кога сте бремени?
– Од пред два саата!
– Ама, госпоѓо не се разбравме. Ова место за бремени, а не за еб*ни…

Обиди се со

Интелегенција

Влегува Цветко во сексшоп да си купи кукла на дување . Продавачот го прашува : ...