Дома / Вицови / Еротски / Битолчанец

Битолчанец

Како битолчанец бара секс?
– Маче, ми умре…
– Кој?
– Куров, можи да ти го закопам впичка?

Обиди се со

Интелегенција

Влегува Цветко во сексшоп да си купи кукла на дување . Продавачот го прашува : ...