Дома / Вицови / Еротски

Еротски

Температура

Жената кренала температура и мажот ја однел на доктор. Бидејќи премногу се задржала внатре кај докторот, мажот не издржал, ја отворил вратата и го фатил докторот како ја „работи“ жена му од позади.
– Што правиш бе?
– Па… ѝ мерам температура! – Промрморел докторот.
Мажот бркнал во џебот, извадил пиштол, го насочил кон докторот и налутено рекол:
– Вади го полека и моли се на него да има бројки…

Донација

Младиот комшија ја среќава комшивката во лифтот.
– Каде ќе одиш, Трпано? – Прашува комшијата.
– Одам да давам крв.
– Колку се плаќа за давање на крв?
– Па 20 евра.
– Леле, малку! Јас, пак, одам да донирам сперма и банката ми плаќа 50 евра.
Трпана стегнува усни и луто тргнува напред. Наредниот ден, пак се среќаваат во лифтот.
– Пак ли крв ќе даваш, Трпана?
– М-мм…, одговара таа со полна уста!

СМС

Директорот излегува од работа и оди во викендицата со секретарката. Коњак. Бонбони… Заеднички туш… Жестоко…
Вечерта се враќа дома, уморен поглед, бакнеж и молба кон сопругата:
– Те молам постави ја вечерата, денес се уморив како куче.
Жената оди во кујната и му поставува кременадли, му отвара пиво и на крај му дава десерт.
Легнуваат во спалната, свети само телевизорот.
Жената вели:
– Цел ден го чекам овој момент и одвај дочекав да си дојдеш и наеднаш – СМС.
– Тој скокнува бос, брзо го грабнува телефонот од масата и трча во тоалетот.
Се затвора внатре за да ја прочита пораката на раат:
– „Те сакам! Мислиш ли на мене? Колку јако беше денес, колку чувства имаше! А тој фантастичен оргазам. Таква сласт и задоволство. Не ли е тоа Рајот?“
Тој брзо ја брише пораката. Си ја поправа пижамата, излегува и си мисли – „Мора да бидам повнимателен во иднина. Во душата ми е пролет, но не дај боже жена ми да разбере.“ и излегува од тоалетот а жената со ладен поглед го чека пред вратата и налутено му вели:
– Зошто го зеде мојот телефон?!

Мусака

Прва брачна ноќ… младите у кревет… настапува кулминација. Трпе вика:
– Трпанооо ќе ти ја изедам путкатааа!!!
Од ходникот се јавува свекрвата:
– Трпе, толку убава мусака сум ти напраила, ти најде шо да јадеш!

Книга

После секс, дечкото ја прашува девојката:
– Знаеш ли кој ја напишал “Кама Сутра”
А девојката зајадливо му враќа:
– Не знам, ама знам кој не ја прочитал…

Мотел

Трпе оди со Трпана во мотел и на рецепција прашува:
– Би сакале да изнајмиме соба на 5 минути.
– Но тоа не е можно господине…
Во муабетот се уфрлува Трпана тажно:
– Можно е, можно е…

Бис

Во село дошол театар. Претставата завршувала со сексуален однос, а уметниците се срамеле да го одиграат пред толку стари луѓе. Одлучиле да ги поканат Трпе и жена му да ја одиграат сцената. Трпе и Трпана се согласиле и на излегување од дома Трпана му рекла на Трпе:
– Трпе, ајде да го земеме и комшијата!
– Е зошто ни е и комшијата, ма!?
– Па ако не вратат на бис, ти не можеш да повториш!

Гостилница

Дедо и баба на 70-тина годишна возраст, посетуваат омилени места од младоста. Седат во гостилница и разговараат. Бабата вели:
– Се сеќаваш ли дека во ова село ја имавме најдобрата партија таму до оградата на старата мелница? Како бик ме работеше…
Дедото дури ѝ нуди и сега да се обидат, како за споредба. Бабата е во добро расположение и двајцата тргнуваат со бастунчињата кон воденицата. На соседната маса маж си пие пиво и го слушнал разговорот. Одлучил дека тоа не е глетка за пропуштање и ги следел до воденицата, со претчувство за голема шега. Старците стигнуваат и дедото ги соблекува панталоните, а бабата си го крева здолништето, свртувајќи се со лицето кон оградата и се потпира на неа. Дедото не губи ни секунда и започнувааат луд сеkс, едни движења, едни вртелешки, таква флексибилност, како на 18 годишни љубовници. Бабата турка назад, дедото турка напред, двајцата се тресат од задоволство и екстаза, “О, Боже!” Човекот од гостилницата гледа, се поти и не може да поверува на своите очи. А старците не престануваат, додека конечно и двајцата не паѓаат на земја и едвај дишат од замор, ама се гледаат очи во очи, како млади вљубени. Сведокот на случката не издржал и оди кај нив:
– Луѓе, јас таков секс досега во животот не сум видел! На ваши години… 35 минути… ти ја скина, бе! Ти ја пукна бе брат! Сакам да ја дознаам твојата тајна!
Дедото едвај наоѓа сили и промрморува:
– Ти од селово ли си?
– Да…
– А бе, вие нормални сте? Кој пуштa бе ваква јака струја по огради?!

Заминување

90 годишен пар за време на секс.
Тој стенка и ги превртува очите.
– Што е, Трпе?
– Не знам, или свршувам или си заминувам!

Резервни делови

Трпе бил на пазар во Скопје и случајно влегол во еден сексшоп, долго разгледувал и конечно си бендисал една кукла на надувување. Добил инструкции од продавачот како да ја користи, се вратил во селото и ѝ се пофалил на жена си:
– Гледај Трпано, што си купив од Скопје?
– Што е ова бе, Трпе?
– Невеста на надувување! Кога си ми лута ќе спијам со неа!
Трпана почнало да ја фаќа малку љубомора, па го прашала:
– А немаше ли таму во продавницата и мажи на надувување?
– Не, жено! За мажите имаше само резервни делови.