Шеќер

– Еј келнер, имаш шеќер?
– Да.
– Лошооо, баба ми умре од тоа.

Обиди се со

Сообраќајка

Се забиле Трпе и Цветко со автомобил во дрво. Трпе летнал низ шофершајбна и слетал ...