Самоубиец

Влага самоубиец во кафана и му вика на келнерот:
– Дај ми чаша млеко!

Обиди се со

Сообраќајка

Се забиле Трпе и Цветко со автомобил во дрво. Трпе летнал низ шофершајбна и слетал ...