Дома / Вицови / Црн хумор (страна 18)

Црн хумор

Е нема!

Колку години имаш малечок? – човекојадец го прашува момчето кое се загубило во џунглата.
– Утре ќе полнам 5. -вели детето.
– Е нема!

Dj Hans

Вечерва журка за евреи. Дј Ханс ке пушта плочи. И евреите, Какви плочи? БЕТОНСКИ!!!

Плакар

На Цветко му доаѓа комшијата на гости и уште од врата зачудено го прашува:
– Цветко бе, што си го ставил бебето да спие на плакар?!
– Абе, кога паѓа од креветче не го слушам.  

Среќа

Две деца паѓаат од зграда, едното умрело а другото не. Зошто?
– Се закачило со едното око на антена.

Чернобил

Неколку години после хаваријата во Чернобил:
– Мамо, мамо види ми расте трета цицка!
– Ме боли кур ќерко!!!

Педофил

Дечкото се враќа дома и ја гледа девојката како се пакува да си оди, и ја прашува:
– Душо кај се пакуваш?
– Слушнав дека си педофил и сега си одам.
– ПЕДОФИЛ??? Душо тоа е преголем збор за десетгодишна.