Дома / Вицови / Црн хумор / Инцидент

Инцидент

Во централата на АУДИ ги преслушуваат последните 5 секунди од црните кутии после фатални инциденти во различни држави.
Германија:
-Scheibe, scheibe, scheibe
Сад:
-Oh shit, man, shit, fucking shittttt
Турција
-Allah bezimle birlikte olabilir…
Македонија:
-Гледај во втора што прави…

Обиди се со

Температура

– Синко, да не имаш температура? – Не, мори бабо, ти си почнала да се ...