Дома / Вицови / Црн хумор / Баџанаци

Баџанаци

Двајца пријатели прават муабет:
– Знаеш ти дека јас и господ сме баџанаци!
– Е, од кај сега ти и Господ баџанаци.
– Епа го знаеш Рамче.
– Го знам.
– Рамче имаше две ќерки, едната ја земав јас другата Господ.

Обиди се со

Осигурување

Во одделението за итна медицинска помош влегува маж со забиена шајка во главата. Докторот: – ...