Дома / Вицови / Црн хумор / Анорексични

Анорексични

Во оддел за анорексични, лекарот ги поздравува пациентите:
– Здраво, орли!
– Докторе, ама ние не сме орли?
– Ааа! А, кој леташе вчера низ соба кога ги пуштивме вентилаторите?!

Обиди се со

Осигурување

Во одделението за итна медицинска помош влегува маж со забиена шајка во главата. Докторот: – ...