Дома / Вицови / Чак Норис (страна 6)

Чак Норис

Мраз

Чак Норис не се лизга на мраз, мразот се лизга од него.

Струја

Кога Чак Норис ке брцне шајкa во штекер, штекерот го фаќа струја.

Диско

Светлата во дискотеките трепкаат од страв да не дојде Чак Норис.

Публика

На секој спортски натпревар првиот аплаус од навивачите е само за Чак Норис, а потоа следи за спортистите.

Поклон

Чак Норис му остава поклон на Дедо Мраз под елката.

Автомат

Кога Чак Норис оди да земе кафе од автомат, автоматот исфрла пари, па потоа му го полни кафето.

Воз

Кога Чак Норис се вози со воз, кондуктерот си купува карта.

Надвор

Што ќе се случи кога на Чак Норис ќе му речеш оди види дали сум надвор?
– Ќе те најде, а и плус ќе си го добиеш.