Дома / Вицови / Чак Норис (страна 4)

Чак Норис

Камера

Чак Норис има видео од создавањето на првата камера.

David Guetta

Чак Норис отишол на концерт на David Guetta, се качил на бината, му врзал 2-3 шамари и му рекол:
– The world is mine!

Врела вода

Што прави Чак Норис во када полна со врела вода?
– Си ги лади јајцата!

Бесилка

Кога Чак Норис игра бесилка, он одлучува кој е зборот.

Духови

Зошто во на Чак Норис куќата не влегуваат духови?
– Бидејќи не сакаат да умрат по втор пат.

Геј

Да беше Чак Норис геј, немаше да постојат педери.

Џамлии

Што прави Чак Норис со планетите?
– Игра џамлии.