Дома / Вицови / Чак Норис (страна 3)

Чак Норис

Донатор

Чак Норис е најголемиот донатор на крв, но никогаш не ја донирал својата.

Почетокот

Чак Норис рече: Нека биде Бог! И потоа Бог го создаде светот, светлината и земјата.

Буре

Само Чак Норис може да пие од буре без дно.

Срце

Најбрзиот начин до машкото срце е… со тупаницата на Чак Норис.

Нервоза

Што прави Чак Норис кога е нервозен?
– Ја фрла куќата преку прозорец.

Шише

Како отвора Чак Норис тапа од пивско шише?
– Со влакно од косата!