Дома / Вицови / Чак Норис (страна 20)

Чак Норис

Цeрн

Чак Норис се крие во Церн во црната дупка.

Aлкохолот

И откатко Чак Норис ке го испие целото пиво на светов, тој сепак ке има 0.01 промили алкохол во крвта.

Ирак

Во Ирак нема оружје за масовно уништување.
– Чак Норис живее во Оклахома.

Смрт

Чак Норис умрел пред 15 години и сеуште не ја признава смртта.

Старост

Чак Норис е толку стар, кога отишол во музеј, тие го ставиле на изложба…
Чак Норис е толку стар, неговите сеќавања се во црно и бело.
Чак Норис е толку стар, на Александар Македонски му должи пари.
Чак Норис е толку стар, кога одел во школо во тоа време немало предмет историја.

Мува

Си била една мува што му сметаше на Чак Норис. Тој си ја затвори во тегла и да ја мачи пред неа си почна да јаде гомна….

Бесмртен

Чак Норис е бессмртен…не дека не може да умре, туку смртта се плаши да го земе.

Сида

Сите заболуваат од сида само сидата заболува од Чак Норис.