Дома / Вицови / Чак Норис (страна 10)

Чак Норис

ХХМ

Само Чак Норис носи ХХМ број на маица.

Пача

Оди Чак Норис до фрижидерот да си земи пиво. Го отвора фрижидерот и ја гледа пачата како се тресе и ви вели:
– Не се треси дојдов по пиво…

Јамболија

Чак Норис на свадба, наместо шамивче, врти мокра јамболија.

Галаксија

Само Чак Норис знае каде завршува галаксијата, бил до таму и се вратил.

Прст

Што ти останува кога Чак Норис ќе ти покаже среден прст?
Една секунда живот!

Огледало

Кога Чак Норис погледнува во огледалото ништо не се случува. Никогаш нема да има втор Чак Норис.

Миле Китич

Зошто Чак Норис не смее да иде во Србија?
– Дознал дека Миле Китич е " јачи него икад ".