Дома / Вицови / Чак Норис / Крива паланка

Крива паланка

Чак Норис кога ќе дојде во Македонија, ќе ја исправи Крива Паланка.

Обиди се со

Санитарен чвор

Чак Норис го отплеткал санитарниот чвор.