Дома / Вицови / Чак Норис

Чак Норис

Предизвик

Чак Норис прв пат во својот живот одбил предизвик поради страв од пораз, а тоа е да игра фудбал за македонската репрезантација!

Телевизор

Што прави телевизорот во слободно време?
– Го гледа Чак Норис.

Банана

Кога Чак Норис ќе стапне на банана, бананата се лизга.