Дома / Сликотека / Селфи на денот #56

Селфи на денот #56

selfi-na-denot

Обиди се со

Локални избори во Бугарија

Галерија од кампањите на кандидатите за “кметови” на оптините во Бугарија. Има многу импровизации, по ...