Дома / Сликотека / Како изгледа идеалниот маж

Како изгледа идеалниот маж

Перцепцијата за идеален маж ја направиле 11 жени и 8 мажи од 19 земји. Резултатите се следниве:

Обиди се со

Кога не знаеш Photoshop, Paint e добра алтернатива

Почит за типот. Illustrated my first novel with MS Paint