Дома / Сликотека / Фото на денот #461

Фото на денот #461

foto-na-denot

Обиди се со

Локални избори во Бугарија

Галерија од кампањите на кандидатите за “кметови” на оптините во Бугарија. Има многу импровизации, по ...