Дома / Сликотека / Фото на денот #186

Фото на денот #186

Кога едноставно не е твоја работа…

Обиди се со

Кога не знаеш Photoshop, Paint e добра алтернатива

Почит за типот. Illustrated my first novel with MS Paint