Дома / Сликотека / Фото на денот #146

Фото на денот #146

foto na denot
Моментот кога ќе излажеш на своето CV, а сепак ќе ја добиеш работата.

Обиди се со

Локални избори во Бугарија

Галерија од кампањите на кандидатите за “кметови” на оптините во Бугарија. Има многу импровизации, по ...